Home Programmaboekje Reportages Uitslagen
Duif melden Vroegste meldingen

 
Nieuws
 

 


 

 
Openingsvlucht seizoen 2021

Het vliegseizoen voor de marathon liefhebbers van de Internationale ochtendlossingen gaat komen weekend van start met de wedvlucht Pau. Vanavond korven we in voor deze mooie klassieker.

De Fondunie 2000 heeft dit jaar een mooie nieuwe hoofdprijs, in de vorm van een Gazelle Esprit fiets. Daarnaast is onze prijzenpot dit jaar extra gevuld zoals in het programma boekje is te lezen.

Dat geldt ook voor de Koppelkoers (over de vluchten Agen, Barcelona en Perpignan) waar iedere deelnemer zich ook weer voor kan inschrijven. Aanmelden kan tot 2 juli bij Paul van den Berg. De betaling moet op die dag binnen zijn.  De kosten bedragen € 5,-. Betalen kan per bank op rekeningnummer NL21 RABO 0397 7956 10 t.n.v. Fondunie2000 en o.v.v. van uw naam en lidnummer.

Verder werken we ook dit seizoen weer samen met PigeonSoft Solutions voor het meldsysteem. Nieuw is dat liefhebbers automatisch (vanuit het ECS) per mail kunnen melden. Dit kan op het mailadres:

fondunie@mg.pigeonadmin.com

De meldingen die op de Fondunie website worden gedaan worden vervolgens ook automatisch doorgestuurd naar de ZLU. Dus er hoeft maar eenmaal te worden gemeld.

Deelnemen kan weer via de bekende (papieren) poulebrief die in het NIC beschikbaar is. Dit jaar is de uitslag gratis en de inleg € 0,80 per duif.

Voor de overige informatie verwijs ik u graag naar het programmaboekje,

Namens het bestuur wens ik alle deelnemers veel succes!

groet,

Eddy Fleming

 

 

 
Terug