Home Programmaboekje Reportages Uitslagen
Duif melden Vroegste meldingen

 
Nieuws
 

 


 

 
Nieuwe Fondunie poulebrief

De poulebrief kunt u downloaden en printen via de website onder het kopje: programma boekje. Link naar poulebrief 

Het bovenste deel (naam, adres, woonplaats, NPO-lidnummer, Inkorfcentrum en aantal duiven) moet altijd ingevuld worden. Er kunnen geen ringnummers vermeld worden.De volgorde op de digitale poulebrief (UDP) is leidend.

Met behulp van de kolom Getekende kan er per duif gezet worden voor de poules- en hoofdprijzen. Het is niet noodzakelijk om van “boven naar beneden” te poulen.


Ook als er helemaal geen duiven gezet worden voor de poules en hoofdprijzen moet het bovenste deel van de poulebrief ingevuld worden om te kunnen deelnemen aan het concours. Per direct mag alleen deze nieuwe poulebrief gebruikt worden.
De papieren poulebrief van Fondunie 2000 met kruisjessysteem blijft verplicht en is het bewijs van deelname aan de betreffende vlucht.

 

Koppelkoers

Wederom is er in 2024 de koppelkoers. D.m.v. loting worden 2 deelnemers van de koppelkoers aan elkaar gekoppeld. Op de vluchten Agen-Barcelona-Perpignan worden van elke deelnemer de punten van de eerstgeklokte duif en de eerstgetekende duif opgeteld. Daarna worden de punten van de koppelmaten opgeteld. Het koppel dat over de 3 vluchten het hoogst aantal punten heeft, is de winnaar.


Deelname kost € 5,00 te betalen op rekeningnr. NL21 RABO 0397 795 610 t.n.v.
Fondunie2000 o.v.v. uw naam en lidnummer.
Betaling vóór 24 juni 2024 !


Koppels worden voor inkorven van Agen op onze website vermeld.
1e Koppel € 200,00
2e Koppel € 120,00
3e Koppel € 90,00
4e Koppel € 60,00
5e Koppel € 30,00
 

 
Terug